ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ»

Τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος συναντήθηκε με τον Επίτροπο, κ. Ττίμη Ευθυμίου και τη διευθυντική ομάδα του οργανισμού, την οποία ευχαρίστησε για τη σημαντική ενημέρωση που έτυχε η αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Θεωρούμε ότι ο οργανισμός αποτελεί ένα βασικό πυλώνα για την αγροτική ανάπτυξη και ότι μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα, έτσι ώστε να βοηθήσουμε για να στηριχθεί ο αγροτικός κόσμος, αλλά και να βοηθήσουμε έτσι ώστε η αγροτική οικονομία να συνεισφέρει μεγαλύτερο μερίδιο στην ευρύτερη οικονομία της Κύπρου και να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν μας. Στο Δημοκρατικό Κόμμα θεωρούμε ότι ο ΚΟΑΠ έχει συνεισφέρει πάρα πολλά στο παρελθόν, από το 2004 οπόταν είχε ιδρυθεί επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Είναι με ιδιαίτερη χαρά που ακούσαμε, ότι έχουν εκταμιευθεί μέχρι σήμερα πέραν του ενάμιση δισεκατομμυρίων ευρώ σε αγροτικές επιδοτήσεις και αυτό δείχνει το μέγεθος της συνεισφοράς που μπορεί να έχει ο ΚΟΑΠ σ’ ότι αφορά την προσπάθεια ανάπτυξης, όχι μόνο της αγροτικής οικονομίας αλλά της οικονομίας ευρύτερα», είπε ο Νικόλας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Στόχος πρέπει να είναι να μην χαθεί ούτε ένα σεντ από ευρωπαϊκά κονδύλια. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε επαναβεβαιώσει και επαναδιατυπώσει τη δική μας βούληση να βοηθήσουμε με ένα θετικό κλίμα συνεργασίας τον ΚΟΑΠ να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα που σήμερα υπάρχουν. Να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν ένα πάρα πολύ θετικό έργο, να τους βοηθήσουμε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί, πιο παραγωγικοί για το καλό του αγροτικού κόσμου, για το καλό της Κυπριακής οικονομίας και της Κύπρου ευρύτερα. Άρα, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Επίτροπος, κ. Ευθυμίου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος και είπε ότι έγινε μια ανασκόπηση της πορείας του Οργανισμού, επεξηγήθηκε και ο τρόπος, αλλά και η λειτουργία του Οργανισμού.

«Ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων των κομμάτων και του Δημοκρατικού Κόμματος, μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, μπορούν να υλοποιηθούν αρκετά πράγματα, ούτως ώστε ο αγρότης να απολαμβάνει πολύ πιο έγκαιρα τις επιδοτήσεις. Ευελπιστούμε πως η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε, να συνεχιστεί με πάντα ουσιαστικό στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του αγρότη», είπε ο κ. Ευθυμίου.

 

Γραφείο Τύπου
20 Μαρτίου 2017

Μείνε Συντονισμένος!

Κάνε την εγγραφή σου για να λαμβάνεις τα νέα, ανακοινώσεις και απόψεις του Δημοκρατικού Κόμματος.